Ферментаційні процеси

Процес виробництва дріжджів, спирту із меляси супроводжується активним піноутворенням.


Піногасники PMC OUVRIE марок EROL™, BIOSPUMEX™ ідеально підходять для використання у виробництві дріжджів та спирту, оскільки вони приймають участь у процесах ферментації без переливу та зміни рівнів у ферментаторах, а також з високою рентабельністю обслуговування завдяки своїй нетоксичності та інертності по відношенню до бактерій.


Крім виробництва дріжджів піногасники використовуються в процесах одержання амінокислот, вітамінів, ензимів.


Наш асортимент піногасників виробляється відповідно до вимог правил HACCP.


Продукт:
EROL ANBIO
Галузь:
Дріжджі / спирт
Застосування:
Ферментація
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
30 - 60 °C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
EROL AMPG
Галузь:
Дріжджі / Амінокислоти / Вітаміни
Застосування:
Ферментація
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
30 - 60 °C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
BIOSPUMEX
Галузь:
Дріжджі / спирт
Тип:Застосування:
Ферментація
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
30 - 60 °C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Для дріжджової і спиртової промисловості ми пропонуємо також дезінфікуючий засіб МЕДИХЛОР™ у вигляді хлорних таблеток та рідкі дезінфектанти МЕТАДЕЗ™ на основі гуанідінів.