При переробці цукрових буряків піна утворюється за рахунок таких речовин, як сапоніни та аміни.
Піногасники компанії PMC OUVRIE точно адаптовані до різних етапів виробництва цукру (дифузія, сатурація, випарювання та кристалізація).
Оптимальне дозування піногасників за допомогою насосів-дозаторів дозволяє не тільки зруйнувати піну, але й запобігти піноутворенню.
Піногасники EROL™, BIOSPUMEX™ усувають піноутворення, що зазвичай зустрічається при виробництві цукру та спирту із меляси, та мінімізують час простою обладнання.
Наш асортимент піногасників виробляється відповідно до правил HACCP.
Також для цукрової промисловості ми пропонуємо високоефективні антинакипіни CARBAMIN™.
Для кращого підбору антинакипіну під ваші умови звертайтеся будь-ласка до наших фахівців.
Для цукрової та спиртової промисловості ми пропонуємо також дезінфікуючий засіб МЕДІХЛОР™ у вигляді хлорних таблеток, рідкі дезінфектанти МЕТАДЕЗ™ на основі гуанідінів, дезінфектант HIMEX DDC на основі солей карбаматів.