Цукрова промисловість

При переробці цукрових буряків піна утворюється за рахунок таких речовин, як сапоніни та аміни.


Піногасники компанії PMC OUVRIE точно адаптовані до різних етапів виробництва цукру (дифузія, сатурація, випарювання та кристалізація).


Оптимальне дозування піногасників за допомогою насосів-дозаторів дозволяє не тільки зруйнувати піну, але й запобігти піноутворенню.


Піногасники EROL™, BIOSPUMEX™ усувають піноутворення, що зазвичай зустрічається при виробництві цукру та спирту із меляси, та мінімізують час простою обладнання.


Наш асортимент піногасників виробляється відповідно до правил HACCP.


Продукт:
EROL AMC
Галузь:
Цукор
Застосування:
Мийка буряків
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин в олії
Діапазон температур:
5 - 30°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
EROL ADT / EROL XDM
Галузь:
Цукор / Спирт
Застосування:
Дифузія / Сатурація / Вапнювання / Випарна станція / Дистиляція
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
25 - 100°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
EROL XDS / EROL FM
Галузь:
Цукор
Тип:Застосування:
Кристалізація
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
60 - 100°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так
Продукт:
EROL ACF
Галузь:
Спирт
Тип:Застосування:
Ферментація
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Діапазон температур:
30 - 35°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так


Також для цукрової промисловості ми пропонуємо високоефективні антинакипіни CARBAMIN™.

Для кращого підбору антинакипіну під ваші умови звертайтеся будь-ласка до наших фахівців.


Продукт:
CARBAMIN™
Галузь:
Цукор
Застосування:
Випарна станція
Тип:
Низькомолекулярні полімери
Діапазон температур:
80 - 120°C
Харчовий клас:
Так

Для цукрової та спиртової промисловості ми пропонуємо також дезінфікуючий засіб МЕДІХЛОР™ у вигляді хлорних таблеток, рідкі дезінфектанти МЕТАДЕЗ™ на основі гуанідінів, дезінфектант HIMEX DDC на основі солей карбаматів.