Виробництво харчових добавок та амінокислот

Виробництво вітамінів, харчових добавок, білкових продуктів за допомогою ферментації супроводжується значним піноутворенням. Піногасники EROL™ збережуть високий вихід продукції в межах виробничого регламенту.


Виробництво амінокислот мікроорганізмами також викликає значне піноутворення. Піногасники EROL™, BIOSPUMEX™ допомагають стабілізувати технологічний процес, зберігаючи при цьому вихід продукції завдяки нетоксичному складу.


Наш асортимент піногасників для харчової промисловості виробляється відповідно до правил HACCP.


Для біотехнологічної промисловості ми пропонуємо також дезінфікуючий засіб МЕДИХЛОР™ у вигляді хлорних таблеток та рідкі дезінфектанти МЕТАДЕЗ™ на основі гуанідінів.


Продукт:
EROL AMPG
Галузь:
Харчова промисловість
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Застосування:
Біоферментація / Рецептури
Діапазон температур:
20 - 80°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
EROL ANBIO
Галузь:
Харчова промисловість
Тип:
Суміш поверхнево-активних речовин
Застосування:
Біоферментація / Рецептури
Діапазон температур:
20 - 80°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так

Продукт:
EROL SX
Галузь:
Харчова промисловість
Тип:
Силіконова емульсія
Застосування:
Рецептури
Діапазон температур:
20 - 80°C
Харчовий клас:
Так
Кошер / Халяль сертифікат:
Так